Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، وحید داعی ظهر شنبه در نشست خبری اظهار کرد: دوبانده کردن جاده بیرجند به قاین از سال ۸۹ شروع شده است که تا سال ۸۹ یعنی در طول ۱۰ سال تنها ۴۵ کیلومتر آن دو بانده شد در حالی که در آن زمان وضعیت اعتباری مطلوب‌تر بود.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: به واسطه همت بالایی که وجود داشت در سال ۹۹ توانستیم ۲۵ کیلومتر دیگر این محور را دوبانده کنیم و در حال حاضر حدود ۷۰ درصد این محور دو بانده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داعی ادامه‌داد: ۱۴ کیلومتر را تا پایان شهریورماه و مابقی را در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال و حدأکثر در سال آینده به اتمام خواهیم رساند.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در تاریخ خراسان‌جنوبی برای پروژه راه‌سازی توانستیم از محل ماده ۵۶ حدود ۵۰ میلیارد تومان پول و اعتبار بگیریم، افزود: در مجموع از محل تهاتر و قانون و …۹۰ میلیارد تومان برای این پروژه اعتبار در نظر گرفته شد.

تمام قطعات بیرجند- زاهدان پیمانکار دارد

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی با اشاره به محور بیرجند- نهبندان- زاهدان گفت: در گذشته در این محور دو پیمانکار فعالیت داشتند که در حال حاضر چهار پیمانکار فعال هستند و در واقع همه قطعات پیمانکار دارند.

داعی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که محور بیرجند به سربیشه تا شهریور دو بانده شده و یک قطعه نیز در نهبندان به طول ۶.۵ کیلومتر در این بازه زمانی زیر بار ترافیک برود.

وی با اشاره به اینکه دو بانده کردن هر کیلومتر در حال حاضر حدود ۱۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، بیان‌کرد: در دهه فجر سال گذشته ۹۰ کیلومتر باند دوم افتتاح شد که ۴۵۰ کیلومتر از مجموع افتتاحیه‌های باند دوم کشور بود.

محور بیرجند- طبس ردیف اعتباری مستقل گرفت

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه پروژه بیرجند- خوسف- دیهوک به طبس نیز ردیف اعتباری مستقل گرفته است، بیان‌کرد: این پروژه توانسته کمیسیون ماده ۲۳ را بگیرد و تلاش ما بر این است که عملیات اجرایی یک قطعه آن را در سال ۱۴۰۰ بگیریم.

داعی در زمینه طرح اقدام ملی مسکن نیز اظهار کرد: در خراسان‌جنوبی برای طرح اقدام ملی مسکن بیش از سهمیه اولیه دو هزار و ۴۵۰ واحد مسکونی در نظر گرفته شده و به استعداد ۶ هزار و ۴۵۶ نفر زمین در محدوده ۳۶ هکتاری در بیرجند و ۵۰.۵ هکتار در بقیه شهرها تاکنون تخصیص داده شده است.

وی بیان‌کرد: در مجموع ۸۶ هکتار زمین دولت به صورت رایگان برای این طرح در خراسان‌جنوبی در اختیار متقاضیان قرار داده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه دو هزار و ۲۰۰ نفر عملیات اجرایی را آغاز کرده‌اند، ادامه‌داد: ۶۴۷ نفر کار را به مرحله فنداسیون، ۱۹۵ نفر به مرحله اسکلت و ۵۵ نفر به مرحله سقف، ۱۲ نفر به مرحله سفت‌کاری و یک نفر نیز به مرحله نازک‌کاری رسانده است.

کد خبر 5259622

منبع: مهر

کلیدواژه: راه و شهرسازی بیرجند اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا ایلام اردبیل حجاب و عفاف خطبه های نماز جمعه عکس استانها شیوع کرونا گرگان قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی دو بانده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.
وی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، سال گذشته بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.
وی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی اضافه کرد: سال گذشته در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.
یوسفی همچنین گفت: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.
وی با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.
وی اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.
یوسفی اضافه کرد: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.






دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است